Seni pidi ümbrikule või kaardile kleepima margi, mis oli parasjagu müügil. Kui nüüd tekib aga soov oma lähedastele läkitada jõulukaart, millele kleebitud margilt vaatab vastu saatja ise, päkapikumüts peas, siis tänasest on see võimalik: tuleb lihtsalt minna Eesti Posti koduleheküljele, sisestada enda meelepärane pilt ja mark ära kujundada, kirjutab Postimees.

Eesti Post reklaamib oma uut e-teenust nimega Minu Mark ka ettevõtetele kui võimalust margil tutvustada ennast, oma üritusi, kampaaniaid, asukohta jne.

Eesti Posti kommunikatsioonijuht Inge Rumessen möönis, et päris suvalist pilti margile siiski panna ei saa ning margi väljanägemise sobilikkuse üle otsustab postifirma spetsiaalne komisjon.

Samuti ei saa tellida vaid üksikut marki, miinimumkogus on üks poogen, millel on 18 marki ning poogna hind on 198 krooni (11 krooni margi eest). Suurim kogus on 500 poognat ehk 9000 marki ning sel puhul on poogna hind 126 krooni (mark 7 krooni).

Alates isikliku margi tellimisest kuni selle kättesaamiseni võib Rumesseni kinnitusel kuluda kõige rohkem neli nädalat.

Teenuse Minu Mark raames laseb Eesti Post esialgu Austrias teha kokku 486 000 postmarki, sellest 270 000 margil on kasutatud motiivi Tallinna siluetiga, ülejäänud osa tiraažist moodustavad personaalsed tellimused.