“Turule on tulemas uus sporditarvete kaupluste kett Sunsport, kaks esimest kauplust tulevad sinna, kus enne tegutsesid Giacomelli kauplused,” ütles Sunsport OÜ finantsdirektor Kalev Karus. Norde Centrumis avasid uued rentnikud eile taas spordipoe.

Karuse sõnul on Sunsport täielikult Eesti kapitalil ettevõte, omanikuks Helina Schmidt. “Kogu kontseptsiooni pool on välja töötatud meeskonna poolt, kus firma peadirektorina jätkab portugallane David Coelho — ta oli ka Giacomelli siinne juht,” lausus Karus. Ta lisas, et Sunsport on suunatud keskmise sissetulekuga tarbijale. Nii Kristiine Keskuse kui ka Norde Centrumi juhtide hinnangul ei erine uute spordipoodide kontseptsioon oluliselt Giacomelli omast.

“Paar kuud läheb aega, kui saame kauplused kaupa täis,” märkis Karus, viidates poole aasta pikkusele ettetellimise tsüklile ning ka sellele, et Sunspordi poed avatakse ajal, mil talveperiood pole veel lõppenud ja suvekollektsioone veel pole.

Karus ei soovinud keti edasisi plaane enne kaupluste käivitumisperioodi lähemalt täpsustada: “Vara on sellest rääkida, plaanis on Eestis teha kokku 5-6 kauplust.”