"Populaarsemad on lauluväljaku esimesed ja tagumised tähistatud istekohtadega pingisektorid. Kokku on pingisektorisse kolmapäeva hommikuse seisuga saadaval veel veidi alla 2000 koha," ütles Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA teabejuht Sten Weidebaum. Lauluväljaku üldalale pileteid jagub.

Laulupeole saab pileteid osta ka väravast, kuid mõistlik on siiski järjekordasid vältida ja pilet eelmüügist soetada, soovitavad korraldajad. Internetist ostetud piletite puhul tuleks veenduda, et kaasa on võetud ikka piletid, mitte arve. Piletid on äratuntavad triipkoodi järgi. Kuna rahvarohketes paikades võib olla internetile ligipääs raskendatud, tasub oma piletid välja printida või salvestada nutiseadmesse.

Tantsupeo kõigi kolme etenduse vastu on huvi olnud suur ning piletid müüdi välja peonädala alguseks. Laulupeo piletid on saadaval Piletilevi kodulehel ja kõikides müügipunktidest üle Eesti.

XII noorte laulu- ja tantsupeo meeskond tuletab peo eel meelde, et pealtvaatajate heaolu silmas pidades ei pääse peo ajal nii tantsu- kui ka lauluväljakule vihmavarjudega. Koju tasuks jätta ka muud esemed, mis võivad häirida või ohustada teisi peolisi, näiteks klaastaara ja lemmikloomad.

XII noorte laulu- ja tantsupidu "Mina jään" toimub Tallinnas lauluväljakul ja Kalevi staadionil 30. juunist kuni 2. juulini.