Delfi TV valimisõhtu otsesaade algab kell 19.30. Kuni valimistulemust selgumiseni eetris püsivas saates kommenteeritakse saatejuhtide, Eesti Päevalehe ajakirjanike Lauri Tankleri ja Kärt Anvelti juhtimisel valimistulemuste saabumist, vahendatakse meeleolusid kuue suurema erakonna ja valimisliidu pidudelt Tallinnas, aga ka Pärnust ja Tartust.

Delfi TV toimetuses asuvat otsestuudiot külastavad õhtu jooksul nii juhtivad poliitikud ja kommentaatorid kui ka Delfi, Eesti Päevalehe, Eesti Ekspressi ja Maalehe ajakirjanikud.

"Soovime kogu oma valimisõhtu kajastuses ja otsesaates näidata nii meie vaatajatele kui ka poliitikutele, et hoiame neil teraselt silma peal - nii enne valimisi, valimiste ajal kui ka järel," lubas otsesaate üks juhte Lauri Tankler.

Oma panuse annavad valimissaatesse ka septembris ja oktoobris Delfi TV klippides Tallinna linnapeakandidaate "röstinud" noored Karl Vilhelm ja Jaagup.

Lisaks otsesaatele vahendab Delfi valimispäeva, -õhtu ja -öö uudiseid otseblogis, fotos ja videos kohtadelt üle Eestimaa. Alates kella 20-st saab Delfi valimistulemuste keskkonnas nii veebis kui ka mobiilis jälgida reaalajas detailseid valimistulemusi kõikidest piirkondadest.