Hommikuprogrammi Eurolaulja-konkursil saavad osaleda kõik, kes järgmise aasta maiks ehk Eurovisiooni lauluvõistluse ajaks on saanud 16. aastaseks.

Süsteem on lihtne - ootame kuulajate demosid ja pilte, valime välja finalistid ja siis võitja, kellele kirjutab loo helilooja Sven Lõhmus. Ja seejärel esitame selle loo konkursile Eurolaul 2005. Isegi kui ei tule esikohta rahvuslikus finaalis, sõidab võitja kindlasti Kiievisse Eurovisiooni lauluvõistluse finaalkontserdile pealtvaatajana!


Aga nüüd osalemisreeglid: hommikumehed ootavad demosid, kuhu osalejad peaksid salvestama oma lauluhääle. Lauludemo võib olla nii eesti kui mõnes muus keeles, võib olla sisse lauldud nii stuudios kui kodus maki või arvuti taga, võib olla salvestatud nii kassetile kui CD-le. Peaasi, et sealt oleks aru saada osaleja rõõmus lauluhääl. Demole tuleks lisada kindlasti ka oma pilt ja kontaktandmed koos telefoninumbriga.

Demod peaksid jõudma raadiosse Sky Plus hiljemalt 11. oktoobriks. 13. oktoobril valib žürii välja 10 finalisti, kes 16. oktoobri õhtul astuvad üles klubi Parlament laval. Kõik finalistid esitavad ühe eurolaulu, pärast mida teeb žürii eesotsas Sven Lõhmusega oma valiku ning teatab võitja. Võitjaga alustavad Sven ja hommikuprogrammimehed juba tõsist tööd - pisut rohkem kui kuu ajaga peab sündima konkurentsivõimeline Eurolaulja ja eurolaul! Selle teose esitame konkursile Eurolaul 2005. Edasine on juba rahvusliku eelvooru žürii otsustada...


Demosid ja pilte koos kontaktandmetega ootame aadressil: Hommikuprogramm, Raadio Sky Plus, Pärnu mnt 139c, Tallinn, 11317. Materjali võib saata ka meiliga aadressile hommik@sky.ee. Meilile lisatud laul võib olla nii .mp3 kui .wav formaatides.


Lisainfot võistluse kohta kuuleb mõistagi hommikuprogrammist. Raadiol Sky Plus on õigus saadetud demosid kasutada eetris edastamiseks ning konkursi reklaamides.