Vaasa jenkkivoodi „Buckingham“ väärib oma aupaklikku nime igas mõttes. Voodi raamiks on väga populaarne jenkki- ehk kontinentaalvoodi, mis on erakordne oma uudse lahenduse poolest. Jenkkivoodi koosneb kolmest osast: alusvoodi moodustavad kaks kušetti ning ülemise osa 5-tsooniline pakitud varustusega vedrumadrats. Selline voodi ülesehitus toetab inimkeha parimal moel, lubades meil kogu öö vältel puhata.
Lisaks headele ergonoomilistele omadustele näeb jenkkivoodi „Buckingham“ väga luksuslik ning peenejooneline välja. Eriti kuninglikuks muudab voodi kaunite sissetõmmetega tepitud peats. Samuti kuuluvad komplekti kvaliteetsed metalljalad ning voodisse ideaalselt sobituv lateksist Memory kattemadrats.
Sel uhkel ISKU magamistoa voodil on väga lai kangavärvide valik: on nii pastelseid, maalähedasi kui ka skandinaavialikke toone. Küsi julgelt pakkumist ning leiame soovile ning toa sisekujundusele sobiva!
Vaasa kontinentaalvoodi „Buckingham“ on mõnusalt lai ning näeb iseäranis esinduslik välja suuremas magamistoas. Voodit saab tellida ka erimõõdus vastavalt personaalsele soovile.
Vaata lähemalt siit.

Jaga
Kommentaarid