Lahtikäiv söögilaud Coastal on eriline eelkõige oma jalgade tõttu. Taolised vertikaalselt nikerdatud ümarate ridade seeriaga mööblijalad kasvasid välja neoklassikalise, regentsi ja impeeriumi stiilist, saavutades tõelise õitseaja 19. sajandi teisel poolel. Valged lauajalad kombineeritult tumeda lauaplaadiga moodustab ajatult kauni ja romantilise koosluse.
S.O.U.L tooteperre kuuluv lahtikäiv söögilaud Coastal vastab rangetele kvaliteedinõuetele, nagu ka kõik ülejäänud üle 2000 mööbli- ja sisustustoote. S.O.U.Li eripäraks on vanadest laevakeredest ehitatud söögilauad, mille juures võib tunda tõrva hõngu, ent ka muude toodete juures on kasutatud huvitavaid materjale, näiteks vanu uksi.
Tänapäeva sisustaja soovib näha, kuidas mingisugune toode sobitub tervikuga. Seetõttu ei pakugi S.O.U.L pelgalt sisustuskaupu, vaid terviklikke lahendusi igasse tuppa! Lisaks lahtikäivale söögilauale Coastal on kaubavalikus diivanid, lauad, kummutid, dekoratiivesemed, vaibad, lambid, padjad, küünlad ja isegi maalid. Nõnda saad kombineerida oma koju imeilusa komplekti.
Soovi korral saad lauda pikendada lausa 50 cm võrra, mahutades ümber laua istuma mugavalt 8-10 inimest. Tegu on ühe suurima lauaga ISKU veebikaubamajas!
Vaata lähemalt siit.

Jaga
Kommentaarid