Amanda nurgadiivan pakub sulle ja sinu perele rohkemat kui tavapärane sohva. Modernselt lihtsa disainiga nurgadiivan on pehme ja mugav. See kaks ühes mööbliese on ruumikas, mahutades istuma kogu pere. Tegemist on väga praktilise tootega, mida saab vajadusel voodiks muuta. Pealegi sisaldab diivan mahukat hoiuruumi, kuhu saab paigutada nii voodipesu, tekke kui ka patju.

Amanda nurgadiivan on ideaalsete mõõtudega nii istumiseks kui ka magamiseks. Lisaks on võimalus tellida memory foam madrats, mis tagab täieliku mugavuse. Mäluvahust madrats on mugav ja pehme – see summutab liigutusi ja vahtkumm pakub kehale tuge ning hoiab selgroo õiges asendis. Memory foam madrats tagab hea une ja mis peamine, sa ärkad hommikuti reipamalt ning väljapuhanuna.

ISKU Amanda nurgadiivan on valmistatud kvaliteetsest tekstiilist ja valikus on palju värve, mille seast saad valida enda lemmiktooni, mis sobituks hästi juba olemasoleva mööbliga. Hind alates on antud 3. klassi tekstiilist kattematerjalile. Samast tooteseeriast pakume ka 2- ja 3-kohalist diivanvoodit. Amanda diivanid muudavad sinu elu mugavaks ja lihtsaks.

Vaata lisaks siit.




Jaga
Kommentaarid