Esimest korda on Eesti messil väljas üle kogu maailma palju furoori tekitanud iPhone, mille väikese videopleieri kesta on sisuliselt ära mahutatud nii sülearvuti kui telefon. Kuna selle aasta mess on korraldatud erilise rõhuga meelelahutusel, siis uudisena on netikuller.ee toonud tutvumiseks uue generatsiooni videopleieri iPod Touch ning põnevamatest toodetest veel videoprillid, mille kandja tunneb end justkui kinosaalis istuvat, edastab messi pressiteenistus.

Sony messiboksis ootab noori MTV VJ Piret Järvis, kes õpetab kuidas täpselt see vj-töö välja näeb ning igale soovijale antakse võimalus ka ise omaenese lõik MTV Eesti kanalil näitamiseks salvestada. Kes oma järjekorda ootamas, võib ajakiri Maatriks boksis kätt proovida erinevate mängukonsoolidega (PS3, Wii, Xbox), et neid omavahel võrreldes enda jaoks parim välja selgitada, mis peaks oluliselt lihtsustama hilisemat ostuotsust.

Miks mitte vaadata digi-TV kanaleid näiteks vannis? Uudised arvutikasutajale teevad edaspidi võimalikuks kodus pärlivanni nautides Internetis surfamise, sest leiutajad on välja mõelnud viisi, kuidas ka eriti märgades oludes kõik vajalik tehtud saab. Selleks on ajakiri Maatriks messiboksis olemas vann ning katsejänesed, kes kohapeal tõepoolest seal sees mõnuledes sülearvutiga tööd teevad.

Kes eelistab pigem õues loodust nautida ning miks mitte jäädvustada, saab tutvuda uute leidudega fotograafia maailmast. Nimelt demonstreeritakse Eesti esmaesitlusena hobifotograafide poolt pikalt oodatud kompaktklassi peegelkaamerat Nikon 300 D, mis jõuab poodidesse müügile alles selle aasta detsembris.

Oma väljapanekutega on esindatud näiteks veel Nokia 2008. aasta uudismudelitega ja Philips ekraanivalgustustehnoloogiaga Ambilight lameekraan teleriga. Lisaks leiab sealt veel mitmeid uusi ja põnevaid projektoreid, kiiruskaamera ja Blue-Ray dvd-mängija, väga palju uusi digikaameraid ja muud põnevat. Tooteid esitletakse kõigil kolmel messipäeval Viru Keskuse aatriumis. Kõik digiuudised ühest kohast Tallinna südalinnas.

Messi toimumisajad:

Reede, 16. november 2007 11.00-19.00
Laupäev, 17. november 2007 11.00-19.00
Pühapäev, 18. november 2007 11.00-17.00