“Professionaalsete mängurite tipus on konkurent tugev ja tegijad võrdsed, seetõttu on detailiderohke ja täpne heli, mida pakuvad Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty helikaardid, ülimalt oluline,“ ütles maailma kuulsaim mängur Johnathan “Fatal1ty” Wendel.

Creative PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional ja PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion helikaardid sisaldavad hulgaliselt uuemaid tehnoloogiaid ja täiendusi nagu näiteks PCI Express standardile vastav Creative X-Fi protsessor ja X-Fi Crystalizer tehnoloogia, mis parandab helikvaliteeti, taastades helitöötlusel kaduma läinud kõrged ja madalad toonid. Tänu X-Fi CMSS-3D tehnoloogiale tekitatakse kõlarites ja kõrvaklappides virtuaalne ruumiline heli, mis aitab mängijatel hääle järgi aimata vastase täpset asukohta.

“Oleme täiendanud PCI Express Sound Blaster X-Fi helikaarte nii, et need vastaksid täielikult professionaalsete mängijate kõrgetele nõudmistele,” ütles Creative´i audio asepresident Steve Erickson.

Creative PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium Champion tooteseeria mugavamaks kasutamiseks on helikaart disainitud nii, et see sobiks arvuti salvestusseadmete laienduspesadesse, lisatud on ka RCA-sisend.

Veel: dekodeerib surroud-heli Dolby Digital formaati, ühildub Windows Vista’s Universal Audio Arhitekturiga ja pritsib välja 7.1 heli. Iga erineva mängu jaoks saab koostada sobiva audiprofiili. Dolby Digital dekodeerimine toimub peremeesarvuti protsessoris, mis lubab tulevaste draiveritega lisaloomuomadusi, nagu äiteks DTS kodeerimine.

Nii vingete helikaartide hinnad, mida isegi üks maailma parimaid arvuimängureid ilma häbi tundamta valmis on kiitma, on teistpool ookeani 150 — 200 $.