Ketodieedi kava on inimestele, kes soovivad oma elu lihtsamaks teha, saades samal ajal kasu kõigist ketotoitumise headest külgedest: isu vähenemine, kaalukaotus, parem veresuhkru ohjeldamine ja muud tervise paranemise nähud. Uuringud on näidanud, et ketodieedi pidamine võib soodustada rasva kaotust ja isegi parandada teatavaid seisundeid, näiteks 2. tüübi diabeeti ja kognitiivsete võimete langust.

Kuidas saada kohandatud keto toitumiskava?

Meie planeerime ning teie keskendute lihtsale toiduvalmistamisele, tervislikule söömisele ja maitsva toidu nautimisele.

1. Tehke lühike test
Alustamiseks palume teil vastata paarile küsimusele teie eesmärkide, toidueelistuste ja terviseseisundi kohta.

2. Saate oma ostunimekirja
Koos toidukavaga anname teile mugavad ostunimekirjad. Me planeerime teie eest.

3. Nautige maitsvaid toite
Hakake pihta! Proovige kõiki teile pakutud maitsvaid toite, et saada osa ketodieedi kasulikest omadustest.

Testi tehes andke meile kindlasti teada, mida te eelistate. Kas te ei söö piimatooteid, mune, mereande või sealiha? Võtame need välja. Kas teil on toiduvalmistamiseks vähe aega? Pole probleemi. Lisame teie kavasse ainult kiired ja lihtsad retseptid.

Üks parimaid asju kohandatud keto toitumiskava juures on see, et mitte midagi pole kivisse raiutud. Kui teile mingi retsept ei meeldi või pole selle valmistamiseks vajalikke koostisosi või aega, pakume teile uue toidu.

Kohandatud keto toitumiskavadega saate:
• nautida maitsvaid toite,
• kaotada kaalu nälga tundmata,
• näha kiireid tulemusi peeglis ja kaalu peal.

Saate maitsvad ja tervislikud ketoretseptid nii, et kogu planeerimine on teie eest tehtud. Rääkige meile, mida loodate saavutada ja mida teile meeldib süüa. Paari minuti jooksul saate oma eesmärkide saavutamiseks täiusliku toitumiskava.

Kiirem, lihtsam ja maitsvam kui teie praegune toit!

Ostunimekirjaga ei pea toidupoes käimine olema ajamahukas ega pettumust valmistav. Võtke kõik vajalikud ketotoidud järgmiseks või kaheks nädalaks ja kulutage iga kuu ostukeskuses vähem aega ja raha.

Oma ostunimekirja saate avada igast seadmest. Digitaalse ostutööriista kasutamine võib olla isegi kasulikum kui vana kooli paber ja pliiats. Oma ostunimekirja saate avada otse nutitelefonist, selle välja printida või seda isegi pere ja sõpradega jagada, kui teil pole aega ise poodi minna.

Mida toitumisspetsialistid ketodieedi kohta ütlevad?

Ellen B., CertifiedKetoDiet.com-i sertifitseeritud toitumisnõustaja, ütleb: "Me võtame ketodieedist parima. Kasutame põhimõtteid, mida on katsetanud miljonid inimesed, paneme kokku personaalselt teile loodud retseptid, et teie ketoosi kiiremini aktiveerida. Seejuures kasutame teaduslikult tõestatud meetodeid, mis tagavad kiireimad ja tervislikud kaalukaotuse tulemused."

Ketodieedi keskmised näitajad


Jaga
Kommentaarid