„Me tõesti viime läbi sellist tööd ja oleme seda pärast erioperatsiooni algust tugevdanud, sest lapsi on tabanud lihtsalt absoluutselt uskumatu desinformatsiooni ja feikide torm meie riigi kohta. Täna oleme me juba läbi viinud ühiskonnaõpetuse ja ajalootunnid selle kohta, mis tegelikult toimub /.../: milline on erioperatsiooni eesmärk – see on abi meie inimestele, Donbassi denatsifitseerimine, demilitariseerimine. Alates 1. septembrist sellised tunnid organiseerida – me juba töötame selle kallal,” kuulutas Kravtsov kohtumisel Venemaa presidendi Vladimir Putiniga, vahendab Interfax.

Ministri sõnul toimus juba eile foorum „Jõud on tões”, kus kooliõpilased neid probleeme arutasid.

„Alates 1. septembrist hakkame esmaspäeviti – sellised tunnid me nimetasime tinglikult praegu „vestlusteks olulisest” – neid läbi viima, et lapsed saaksid arutada, mis neid huvitab kooli, regiooni ja riigi elus ning üldiselt. Alates 1. septembrist tuleb lisaks riigilipu heiskamine õppenädala alguses ja riigihümni esitamine,” teatas Kravtsov.

„Mis puudutab hümni, lippu – jah, see on väga õige ja vajalik. Ainult on vaja, et seda tehtaks väärikalt, nii et seal, kus seda ei ole võimalik nii organiseerida, parem esialgu seal mitte läbi viia. Et protseduur ise vastaks riigi sümbolite tähendusele,” kommenteeris Putin.

Jaga
Kommentaarid