Ukrainas toimuva paremaks mõistmiseks ja infovoos orienteerumiseks toob ETV sellest nädalast ekraanile päevase saate “Ukraina stuudio”, mis avab koos ERR-i saatejuhtide ja ekspertidega sõjasündmuste taustu ja analüüsib viimaseid arenguid. “Ukraina stuudio” on alates esmaspäevast eetris kaks korda päevas – kell 10 ja kell 15.

Vastavalt sündmuste kulule vahendab ETV jooksvalt ka ametkondade pressikonverentse ja lisab kavasse uudiste erisaateid. Esmaspäeval kell 12 kannab ETV üle kaitseministeeriumi pressikonverentsi ja kell 13 on eetris “Aktuaalse kaamera” päevane erisaade.

Sellest nädalast muutub ka venekeelse telekanali ETV+ kava. Vahetult pärast õhtust “Aktuaalset kaamerat” kell 20.25 on eetris “Nädala intervjuu” päevakajalistel teemadel. Venekeelsed teleuudised jõuavad ETV+ ekraanile kell 18 ja 20, neile lisanduvad hommikuprogrammi uudised ja sõjasündmustelt sõltuvalt operatiivselt päevased erisaated. Esmaspäeval kell 13.30 on eetris venekeelse uudistesaate päevane erisaade.

Sellest laupäevast, 5. märtsist lisandub ETV+ kavasse uus välispoliitika saade “Orbiit” kell 20.15. Välispoliitilisi sündmuseid ja arenguid analüüsivad koos ekspertidega Aleksandra Männart ja Julia Bali, saate toimetaja on RUS.err.ee portaali vastutav toimetaja Andrei Krashevskiy.

ETV+ kavasse on lisandunud ka dokumentaalfilmid ja -saated Ukrainast ja ukrainlastest. Esmaspäevast neljapäevani kell 19 näitab ETV+ dokumentaalsarja “#Ukrainas” ja kell 19.30 sarja “Ukrainlased Eestis”.

ERR-i telekavades võib nädala jooksul tulla teisigi muudatusi. Telekavad leiab lehekülgedelt www.etv.ee ja www.etvpluss.ee.

Ukrainas toimuvat vahendavad operatiivselt ERR-i raadiouudised ning Vikerraadio ja Raadio 4 saated. ERR-i uudistetoimetus vahendab Ukrainas toimuvat eesti, vene ja inglise keeles ERR.ee portaalis ja selle alamportaalides rus.err.ee ja news.err.ee. Veebikanalis Jupiter on avatud ukrainakeelne infokanal ICTV UA, mis vahendab ööpäev läbi ukraina keeles otsepilti, reportaaže ja uudiseid Kiievist ning teistest linnadest.

Jaga
Kommentaarid