"Joe Biden teatas väidetavalt, et Venemaa invasioon Ukrainasse algab järgmisel nädalal. Bloomberg mainib 15. veebruari, Politico kirjutab 16. veebruarist. Täna ütleb CNN, et 22. veebruar! Veel üks küsimus, miks 22? Esiteks, sest see on ilus kuupäev: 22.02.2022," alustas Solovjov diskussiooni. "On ainult kaks riiki, kes ütlevad, et sõda ei tule: üks neist on Venemaa, teine ​​on Ukraina. Kuid nemad (lääs – toim) ütlevad Ukrainale: kes teilt küsis, istuge maha!"

"Tahan juhtida meie publiku tähelepanu sellele, et vaatamata pingelisele olukorrale on meil stuudios kohal erinevate riikide esindajad. Yana Toom Eestist, tänan teid tulemast. Saan aru, et see pole praegu lihtne ja ma kujutan ette, kui suure kriitika osaliseks saate juba ainuüksi selles saates osalemise pärast,“ tutvustas Solovjov Eesti eurosaadikut.

"Mis te siin teete, härrased, see on muidugi ka õhutamine. Kui föderaalkanalil kõlavad erinevad arvamused, kujundavad need ühiskondlikku arvamust, te ju ei vaidle sellele vastu. "Me võime pühkida maapealt selle või tolle. Jookske!" Aga mille poolest te praegu Bidenist ja tema avaldusest erinete?" küsis Toom saatekülalistelt.

Ta jätkas...