„Vladimir Volfovitš viibib praegu koroonaviirusega kliinilises keskhaiglas,” teatas allikas.

Palvele kommenteerida Telegrami kanalite teateid selle kohta, et Žirinovskil on kahjustatud 50-75% kopsudest, vastas allikas: „Jah, kopsukahjustus on tõsine.”

Telekanal Dožd teatas nüüdsama, et Žirinovski on ühendatud hingamisaparaadiga. Info väidetakse olevat pärit parteile lähedaselt allikalt.

Olukorraga kursis olev allikas ütles, et Žirinovski oli "tõsises ja kriitilises" seisundis. "Keegi ei anna mingeid garantiisid, kaasuvad haigused teevad olukorra keeruliseks," ütles ta.

Telegrami kanali Mash teatel on tal koroonaviirus, kahepoolne kopsupõletik ja 50–75% tema kopsudest on kahjustatud.

Žirinovski haigestus kaks nädalat tagasi, haigus olevat olnud algul pigem kerge. Hiljem tekkisid tal "tõsised tüsistused", kirjutab telegrammi kanal.

Riigiduuma juhtkonnale lähedalseisev allikas nimetas infot Žirinovski raske seisundi kohta aga valeks. Tema sõnul arutas poliitik veel täna tööküsimusi riigiduuma spiikri Vjatšeslav Volodiniga.

Detsembri keskel teatas Žirinovski, et ta on koronaviiruse vastu kaks korda vaktsineeritud.

Hiljem kinnitas Žirinovski hospitaliseerimist Venemaa tervishoiuministeerium, mille pressiteenistus teatas, et ta viidi haiglasse 2. veebruaril diagnoosiga „Covid-omikron”.

„Tema seisund on stabiilne, Žirinovskile osutatakse kogu vajalikku meditsiiniabi,” teatas tervishoiuministeerium.

Žirinovski on Venemaal tuntud oma räuskav-agressiivse kõnemaneeri poolest, mis viimastel aastatel mujalgi Euroopas, sh Eestis levima on hakanud. Ta on näiteks lubanud muuta New Yorgi radioaktiivseks tuhaks ja sõimanud televisiooni otse-eetris primadonna Alla Pugatšovat.

Jaga
Kommentaarid