Kingisoovitus 1

„VALLATU ÖÖ“ kliitorit stimuleeriv ja erektsiooni pikendav peeniserõngas + Kiima purk orgasmikreem

„VALLATU ÖÖ“ komplekt lisab särtsu ja kütab kirgi. Komplektis on Zeus kliitoril vibreeriv peeniserõngas ning Horny Jar kliitori orgasmikreem ehk Kiima purk. Kanna orgasmikreem temakese kliitorile ning masseeri. Temakese mahlad hakkavad jooksma, ta tunneb erutust… Seejärel aseta Zeus peeniserõngas peale ning lülita sisse. Ta on valmis ja ootab seda, mis edasi juhtuma hakkab.

Kingisoovitus 2

Päkapikud ei pea ainult detsembris käima! 14 Days of Love’i kinkekomplekt on 14 aknaga üllatuskalender täiskasvanutele. Iga akna taga ootab avastamist orgasme täis üllatus.

Kingisoovitus 3

Iha ja Mõnu Pomm naisele komplektist leiad vallatud abivahendid temakese libiido tõstmiseks ja orgastilisteks naudinguteks. Komplektist leiad seksiisu tõstvad nätsud, orgasmikreemi, vibraatori ja libesti.

Kingisoovitus 4

TOPELT PAHANDUS STRAP-ON DILDO NUDE neile, kes ihaldavad vaheldust

Topelt penetratsiooniks loodud ja seejuures on abimees kõike muud kui pehme! Autentse tundega Strap-on teeb mehest voodis Super Mani. 13,5 cm pikkune keha on täpselt õige suurus anaalmõnude nautimiseks.

Kingisoovitus 5

Yoni-munad tugevdavad vaagnapõhjalihaseid, samal ajal koged vääriskivide tervendavat ja spirituaalset mõju, mis ühendab sind iseenda naiselikkusega. Võimsamad orgasmid saad boonusena kaasa.

Kingisoovitus 6

Sweet Valentine kinkekomplekt ei jäta naist külmaks. Alusta kireööd armujoogiga. Sega 715 Spanish Fly kiimatilka tassi tee või mõne muu joogi sisse. Hispaania Kärbes on sajandeid kasutuses olnud kui naiste afrodisiaakum. Lase armujoogil mõjuda. Seejärel on aeg magamistuppa suunduda. Kanna kliitorile Magic Power kliitori orgasmikreem, masseeri õrnalt ning lase südamedaamil erutuda. Seejärel lülita sisse Denzel vibraator ning surista tema kliitor korralikult läbi.

Kingisoovitus 7

Vallatu naudingute pomm paaridele aitab tõsta nii naise kui ka mehe libiidot, võimendab mehe erektsiooni jäikust ja mõlema partneri naudingu intensiivsust. Komplektist leiad iha orgasmikreemid, ihatekitava lõhna, libiidot tõstvad kapslid naisele, seksiisu tõstvad tilgad nii mehele kui ka naisele ning erektsiooni võimendava kreemi mehele.

Leia endale ja oma kallimale seksikas elamus Musta Pantri e-poest.

Vallatuid naudinguid!

Jaga
Kommentaarid