Viimasel juhul oli Christensenil korraga kaks peret. Lisaks sellele väidetakse, et ta varjas oma afääre ametiseisundit kuritarvitades, vahendab Ilta-Sanomat.

Uudise esimesena avaldanud ajaleht BT intervjueeris kolme neljast Christenseni petetud elukaaslasest, kes kõik olid mehe eluviisist teadmatuses. Esimesed kaks suhet jooksid karile 2014. aastal ja viimased kaks eelmisel aastal. Pettuse paljastudes teavitasid naised asjast 3F-i juhtkonda ja rääkisid kogetud „valede võrgustikust”.

„Juhtkond peab ise otsustama, mida tahetakse selle informatsiooniga teha. Aga on hea, kui nad teavad, et tegemist on pettusega ja saavad õige pildi selle kohta, kes ta on ja kuidas tegutseb,” ütles Christenseniga suhtes olnud Louise Mogensen BT-le.

Osa naistest olid Christenseniga abielus, osa sellega võrdväärses kindlas paarisuhtes. Naised ei pidanud Christenseni pikki äraolekuid ja väljaspool kodu ööbimisi kahtlaseks, sest arvasid, et pikale venivad koosolekud ja tööreisid on endastmõistetav osa ametiühingujuhi igapäevaelust.

Portaali Altinget teatel väitis Christensen ühel juhul, et osales koos Taani kliimaministri Dan Jørgenseniga Norras kliimakonverentsil, kuigi Jørgensen ei olnud tollal isegi Norras. Selliste trikkidega õnnestus Christensenil tekitada aega mõlema pere juures olemiseks ja omada kaht teineteisest täiesti eraldi sotsiaalset võrgustikku.

Ohvrite hulgas olev Laila Kildesgaard oli Christenseniga suhtes aastatel 2008-2014. Suhe lõppes pettusest teadasaamisega, millest üritas Kildesgaard tulutult teavitada ka 3F-i juhtkonda. Naine rääkis, et sai šoki, kui sai teada, et tema partner kuue aasta vältel oli samal ajal Taani teises otsas teise naisega koos elanud.

Kildesgaard tundis, et sattus ka 3F-i advokaadi surve alla, sest viimane oli vastu asja avalikustamisele. Samasuguse ebameeldiva üllatuse osaliseks saanud teine naine ei tahtnud asja BT-le kommenteerida.

2016. aastal oli Christenseni armurindel taas aktiivne tegevus ja ta läks altari ette Amalie Mathiasseniga. Abielu kestis 2021. aasta sügiseni, aga juba 2019. aasta lõpus hakkas Christensen läbi käima aasta varem kohatud Louise Mogenseniga. Need kaks naist tundsid teineteist, mistõttu väitis Christensen, et läks naisest lahku, aga elab asjade ajamise pärast veel nende ühises kodus. Hiljem suurendas ta oma loo usutavust, esitledes ametiühinguga seotud fondi ametikorterit oma uue koduna.

Mõlemal naisel oli eelmistest suhetest lapsi, kellega Christensen sõlmis lähedased kasuisasuhted. Ta korraldas lastele sünnipäevapidusid ja tööpraktikakohti ning vedas neid autoga erinevatele üritustele.

„Ma olin väga liigutatud, kui sain teada, et sama asi oli juhtunud uuesti veel kahe naisega. Praktiliselt samal viisil, nagu see juhtus minuga,” ütles 2014. aastal Christenseni pettusest teada saanud Kildesgaard.

„Me olime mõlemad täielikult teadmatuses, et tal oli teine partner. Tal oli kaks sõprade, sugulaste ja kasulaste ringi. See oli täpselt läbimõeldud valede võrgustik,” ütles Mathiassen.

„Ta oli meessõber, kellega ma olin väga õnnelik ja kes meeldis lastele. Ma tunnen end nii haavatu ja petetuna,” lisas Mathiassen.

Taani TV2 teatel teatas Christensen teisipäeval 3F-i juhtkonnast tagasiastumisest, kuigi veel detsembris öeldi naistele, et Christenseni eraelu ei ole töökaaslaste asi. Sama kinnitas sel nädalal ametiühingu liige Dennis Gartig.

„Tema eraelu ei tähenda meile sittagi. Me oleme professionaalne organisatsioon,” ütles Gartig TV2-le.

3F on Taani sotsiaaldemokraatliku erakonna suurim finantseerija. Ametiühingusse kuulub 265 000 taanlast. Lisaks sellele teatakse, et Christensen saab hästi läbi Taani peaministri Mette Frederikseniga.