"Pikalt peetud vaikus, milline saab tulevane valitsusliit linnas, sai läbi. Helistas linnapea ja andis teada, et nad paluvad läbirääkimistele SDE," kirjutas Michal sotsiaalmeedias. "Pidasin ka ise linnapeaga mitmeid vestlusi sellest, millised on meie ootused linnaelule. Loodan, et SDE pole meist vähemnõudlikum ja muutused tulevad tegelikud. Poliitilise ametkonna kärpimisel, ettevõtlike inimestega suhtlemisel aga ka linnaruumi uuendustes, lastega perede ning meie emade- isade aktiivse eluviisi hoidmisel."

Kristen Michal märkis, et kuigi Reformierakond jäi koalitsioonist välja, on arengutel siiski ka üks positiivne joon - nimelt on otsale jõudud Keskerakonna ainuvõimuperiood ja pealinnas on sündimas üle pika aja koalitsioon.

"Ükskõik milline nõudlik koalitsioonipartner tähendab paremat tasakaalu ja mitut paari silmi kohtades, kuhu varem valgus ei paistnud. Eks aeg näitab, olen kindel, et nii linnakodanikud kui meie volikogus hoiame sellel silma peal ja ootused järgmiseks neljaks aastaks on kõrged," sõnas Michal, kes kandideeris Reformierakonna ridades Tallinna meerikandidaadina.