Trumpi vanemnõunik Jason Miller teatas Twitteris, et see postituste kogu ei ole veel sotsiaalmeediaplatvorm, mida Trump kavatseb käivitada, vahendab Reuters.

„Meil on sellele väga lähedases tulevikus lisainformatsiooni tulemas,” teatas Miller.

Platvorm, millest esimesena teatas Fox News, kannab nime From the Desk of Donald J. Trump (Donald J. Trumpi kirjutuslaualt) ning sisaldab Trumpi postitusi, mida saab jagada ja meeldivaks märkida. Asjaga kursis olev allikas ütles, et selle valmistas Trumpi endise kampaaniamänedžeri Brad Parscale’i digitaalteenuste ettevõte Campaign Nucleus.

Veebilehel olevates postitustes korratakse Trumpi valeväidet, et ta kaotas 2020. aasta presidendivalimised laialt levinud valimispettuste tõttu, ning mustatakse vabariiklasi, kes on Trumpi suhtes kriitilised olnud.

Twitter ja Facebook on mõlemad eemaldanud postitused teistelt kontodelt, millega nende sõnul on püütud Trumpile kehtestatud keelust mööda minna.

Twitteri esindaja ütles, et sisu jagamine Trumpi veebilehelt on lubatud nii kaua, kuni materjal ei riku muul viisil Twitteri reegleid, aga katseid keelust mööda minna läbi ei lasta.