"See oli esimest korda elus, kui ma läksin valimistele teades ette, et ma kaotan," ütles Toom intervjuu sissejuhatuseks. "Ma ei leia, et see (Savisaare - A.P.) leer kaotas, sest minu puhul on mitu asja, mis mängisid rolli. Esiteks ma olen ametlik kandidaat Edgari asemel 24 tundi olnud. 24 tunniga saavutada rohkemat oleks fantastika. Teiseks ma olen venelane ja - mis siin salata - on ikka inimesi, kellele see meelt mööda ei ole," lisas Toom.

See, kas Savisaar hakkab eraldi nimekirjas hääli püüdma on Toomi sõnul Savisaare otsus, kuigi tema seda ei tahaks. "See on tema otsus," sõnas Toom.

Küsimusele, kas Toom toetaks Savisaart ja läheks tema nimekirja, vastas Toom järgmiselt: "Siin on kõik praegu lahtine. Ma eelistaksin ühtset Keskerakonda. Meie edasised käigud sõltuvad kahtlemata sellest, milline saab olema Edgar Savisaare roll erakonnas, sest see, mis toimus täna, ei tähenda, et Edgar Savisaart enam Keskerakonnas ei ole.

"Ma usun, et Edgar Savisaarel on täna raske päev. Ja mitte ainult temal. Vaatame, kuidas me edasi lähme, aga kõike seda võis vältida. Ja seda tegelikult ei olnud erakonnale vaja täna," sõnas Toom.

Mida arvab Toom koalitsiooni minekust ja tänasest päevast, vaata lähemalt videost!