"Sõitsin mõned päevad tagasi naisega Rakverre. Naine roolis, mina kõrvalistmel lahendasin ühe väikese õlle. Jõudsime Grossi poe juurde, naine läks poodi, mina silmasin siniseid. Palusin puhuda. Viisakalt võimaldati, aparaat näitas 0,03. Loeti väike moraal, et pool tundi pean veel rooliminekuks kannatama. Kõik tundus väga ok, kui hakkasin mõtisklema, et kas väike lahja õlle andis tõepoolest lubamatu näidu ja mis ühikud aparaadil üldse olid? Enesetunne oli täiesti ok. Vastavalt LS-ile ei tohi rooli minna, kui hingeõhus on etanooli 0,10 mg/l kohta. Eeldada võib, et aparaadil olid samad ühikud. Seega oli mu "joove" all kolme korra keelatu. Milleks siis oli vaja pollaril valetada, et pean veel pool tundi "kainenema"?"

"Minul ka positiivne kogemus Viljandist umbes 3 nädalat tagasi. Sai patrulli juurde mindud ja puhumise võimalust küsitud. Väga tore ja sõbralik patrull oli. Suured tänud neile!"

"Käisin Kuusalu kandis ükskord politseijaoskonnas, et puhuda. Seal õnneks olid igati viisakad ametnikud ja võimaldasid seda. Soovitus, et ostke alkomeeter, on naljakas, sest Politsei alkomeetrid peaks olema taadeldud ning proovide võtja vastavalt sertifitseeritud ning rääkimine, et ma puhusin kodus alkomeetrisse ei päästa trahvist."

"Võru politseiga olnud sama juhtum, kui puhuda tahtsin. Hakati ülbitsema. Teine politseinik oli ka hämmeldunud kaastöölise käitumisest. Lõpuks sain siiski puhuda, kuid ikka ja jälle jääb mulje, et abi Eesti politseilt otsida ei tasu."

"Endal Tartust aasta tagune samasugune kogemus, 3 patrulli suitsetasid ja jutustasid ja kui pöördusin sooviga puhuda, et veenduda kas tasub rooli minna siis oldi vait vaadati üksteisele otsa ja öeldi, aa meil ei ole alkomeetreid."

"Endal oli säärane lugu Tallinnas, kui läksin naisega politseijaoskonda, sest ei olnud oma kainuses täielikult kindel ja sõit tuli Ida-Virumaale ette võtta. Kohapeal öeldi, et neil alkomeetrit käepärast pole, aga üks patrull on kohe välja sõitmas, kelle tee ääres kinni pidasin. Kõik olid igati mõistvad ja viisakad, sest mingit mõnitust küll ei olnud. Ei pidanud pettuma ja hea töö politsei poolt!"

"Tulin hommikul kella 10 taksoga sõbra juurest peolt. Vaja oli tunni pärast sõita, teele sattus patrulliv politseiauto, lasin taksojuhil nende juurde sõita ja küsisin, et kas puhuda saab - sain küll. Mulle sattusid küll väga viisakad politseinikud olema. Aga noh ehk need tõrvatilgad meepotis võivad ju rikkuda päris palju. Võiks ka head kogemused juurde tuua."

"Kaks aastat tagasi Hard Rock Laagrist tagasi tulema hakates palus meie autojuht ka enne sõitu politseipatrulli, et kas oleks võimalik enne sõitma hakkamist kontrollida joovet. Patrullid olid teepeal (kõik puhuvad) Vana-Vigalast väljasõidu tee peal st. kuskile neid otsima ei pidanud minema. Patrull vastas soovijale mõnitavalt "sulle on ju näkku kirjutatud, et oled täis". Õnneks natuke hiljem sõitu alustades selgus (puhuda lubati siis, kui olid roolis), et nad siiski eksisid, aga vot selline suhtumine."

"Möödunud aastal tuttaval selline juhus - kah peale jaanipäeva pidamist oli vaja sõitma minna, ja tahtis kainuses täiesti kindel olla (endal oli alkomeeter olemas, aga need kaubanduses müüdavad ei näita 100% õigesti). Politseikorrapidaja ruumis olnud naisterahvas ütles, et tema ei tea alkomeetrist ja puhumisest midagi ega peagi teadma, kuna pole riigiteenistuja (ise kandis politseivormi)!! Lõpuks sai siiski mingite teiste tegelaste abil (vist olid reidilt tagasi jõudnud patrullijad) asja ära kontrollitud."