Riisalu ütles, et sattus Facebookis ka ise enda teadmata Odini sõdalaste gruppi. "Läksin seda vaatama ja ennäe imet - seal ma olingi. Liidetud oli mind kuidagi läbi Tartu. Järgmise sammuna ma otsisin võimalust sellest grupist välja astuda, sest ma kategooriliselt selliste asjade vastu, see pole kuidagi minu põhimõtetega kooskõlas," ütles kaitseliidu vanemate kogu liige Aivar Riisalu "Ringvaates".

Riisalu meelest ei peaks kaitseliitlased sellise rühmitusega tegemist tegema. "Oleme andnud vande kaitsta Eesti Vabariigi põhiseaduslikku korda ja seetõttu ei ole minu jaoks taoliste patrullide korraldamine vastuvõetav. Meil sisuliselt pagulasi pole, niisiis me tegelikkuses hakkame teistsuguseid inimesi sildistama ja proovime kaitsta Eesti elanikke millegi eest, mida pole olemas," sõnas Riisalu.

Riisalu pidas väga häirivaks mustanahaliste USA sõdurite halvustamist tänaval. "See USA sõdur peab olema valmis tulema minuga koos Narva rindele ja kõlbab Eesti eest surema, aga kui ta tänaval jalutab, siis me ütleme talle kehvasti," ei mõistnud Riisalu.

Ta arvas, et sõdalaste näiline toetajate hulk ei vasta arvatavasti tõelisusele, kui sinna niisama lihtsalt vaatama minnes on võimalik sattuda. Samuti oletas ta, et ükski ratsionaalselt mõtlev kaitseliitlane grupiga ei liituks.