Kindralleitnant erus, reformierakondlane Johannes Kert möönis Delfile tänast Eesti Päevalehe artiklit kommenteerides, et mõni kaitseliitlane ja -väelane on küll ennast Odini sõdalastega seostanud või neile toetust avaldanud, kuid olukorda pole mõtet üle dramatiseerida.

"Omalt poolt ma soovitaks avalikku korda ja Eesti siseturvalisust kaitsta soovivaid vabatahtlikke ühineda abipolitseinike struktuuriga. See on kindlalt kontrollitud. See tähendab, et me teame täpselt, kellega on tegemist, need inimesed on kontrollitud tagapõhjaga. Teiseks see on täielikult poliitikaväline organisatsioon ja see on ennast näidanud võimeka organisatsioonina, mis tuleb asjadega toime," kinnitas endine kaitseväe juhataja.

"Odini sõdalased" kõlab Kerdi sõnul küll romantiliselt, kuid me ei tea täna väga täpselt, mida need inimesed plaanivad. "See on uus asi. Ma ei taha kuidagi mingit lõplikku seisukohta võtta, aga see seltskond "Radari" saates ei olnud minu jaoks sümpaatne põhjusel, et nad kirjeldasid oma plaani, kuidas nad kavatsevad tegutseda siin teist nahavärvi inimeste suhtes. Seda võib pidada psühhohuligaansuseks ja seda tuleb käsitleda nagu igasuguseid muid huligaansuse avaldumisvorme," leidis Kert.