Pikali kukkunud kolm posti on trammi kontaktliini postid, mille otsas on valgustid. Kui kogu 4. trammitee kontaktliinid välja vahetati, siis sellel lõigul Vabaduse väljakult kuni Viru väljakuni ei vahetatud poste välja, sest arvati, et need postid on veel head küll.

Trammitee remondi käigus vahetati teised kontaktliini postid välja nii Vabaduse väljakult Tondini kui Viru väljakult Lasnamäeni. Klandorf lubas, et maha langenud kolm posti proovitakse juba sel nädalavahetusel välja vahetada. Õnneks on täpselt kolm vajalikku posti ka laos olemas.

Kohe algab ka projekteerimine, et sellel teelõigul ka kõik ülejäänud postid välja vahetada. Ka edaspidi proovitakse teiste trammitee lõikudel kõik postid välja vahetada.

Tehakse ka ekspertiis, mis peab välja selgitama, miks postid ümber kukkusid. "Peab jumalat tänama, et keegi alla ei jäänud," ütles Klandorf ja nentis, et argipäeval oleks sellest võinud suur õnnetus tulla.

Kolm posti kukkusid tänavale maha täna varahommikul. Inimesed viga ei saanud, küll aga vigastas üks post üht autot. Liiklus Pärnu maanteel oli mitu tundi häiritud, trammiliiklus seisab aga ka praegu.