Kuna pärast eilset kontrollsõitu tehtud märkused pole tänaseks lahendatud, tellis linnaosavalitsus lumekoristustöödele lisaks kolm traktorit. Lisatöödele kuluv summa peetakse kinni OÜ N&V lepingulisest tasust. Trahvimisega jätkatakse seni, kuni tööd on nõuetekohaselt tehtud ja linnaosavalitsus on sunnitud tellima täiendavat tehnikat lumetõrjeks.

Nõmme linnaosa vanema Tiit Teriku sõnul on linnaosa väiksematel tänavatel olukord selline, millega ei saa rahul olla ning elanike pahameel on täiesti õigustatud. „Probleemiks on see, et lumekoristustöid on tehtud halvasti, lund ei koorita piisavalt sügavalt pealt ära ning tee vajub läbi,“ ütles linnaosavanem.

Esialgu tellis linnaosa lisaks kolm traktorit, mis hakkavad lumetõrjet tegema kolmes piirkonnas: Laagris (Kaskede pst, Paplite pst, Pärnade pst, Männimetsa tee), Pääskülas (Rännaku pst, Saha tn, Põllu tn, Vikerkaare tn, Pääsküla tn) ja Hiiul (Haldja tn, Ilmarise tn, Tähe tn, Ugala tn, Lehola tn). Mujal on töös lepingupartneri tehnika.

Lumekoristusega seotud probleemidest saab teada anda N&V OÜ telefonil 621 7740 või e-kirja teel info@nvhooldus.ee. Samuti on Nõmme linnaosa koduleheküljel www.tallinn.ee/nomme rubriigis „Hetkel oluline“ probleemidest teatamiseks spetsiaalne vorm.

Eile andis küündimatust lumelükkamisfirmast teada Pirita linnaosavalitsus, kes samuti tegi teehooldajale trahvi.