Täna kohtus politsei poisiga, kes selgitas, et temast möödus bussipeatuse juures poiss, kes möödaminnes riivas kogemata teda ning selle tulemusena tekkis poisi jopesse paari sentimeetrine lõige.

"Poiss ei osanud öelda, millest kahjustus tekkis, kuid järeldas isegi, et ilmselgelt pidi olema see midagi teravat. Pole teada, millega tegu oli. Küll on teada, et tegu ei olnud rünnakuga ning veel vähem mustanahalise inimese poolt. Nähes, et poisi jope sai kahjustada, oli noormees mitu korda vabandanud ning siis ühes kahe sõbraga edasi liikunud. Ei vasta tõele nagu oleks nad seejärel ära jooksnud. Hiljem vahendas poiss juhtunut muuhulgas netisuhtluses oma lähedasele, kes tegi sotsiaalmeediasse äreva postituse – lisades sinna seejuures mahlakaid detaile, mida vahejuhtumis osalenud koolipoiss ei kinnita. Ei mingit lõikurijuttu, ei mingit rünnakut, ei mingit mustanahalist inimest või põgenemist," ütles Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel.

"On oluline tõdeda täpsemaid asjaolusid teades, et ei lapsed ega nende vanemad pea muretsema algselt kirjeldatud ohu pärast. Sama oluline on mitte vahendada sotsiaalmeedias kontrollimata infot, eriti kolmandate isikute poolt, kes telefonimängule sarnaselt tahes-tahtmata infot vahendades seda isegi pahatahtmatult või siis värvikaid detaile lisades oluliselt moonutada võivad.

Selleks, et antud vahejuhtumile ka teise osapoole kinnitus saada ning sõpradena edasi minna, palume politseiga ühendust võtta sellel noormehel, kes 11.jaanuari päeval kella 14 paiku Kuperjanovi tänaval bussipeatuse juures koolipoisist möödus ja tema jope katki tegi."