Võitjaks osutus keskealine kalatööstuses töötav mees, kes käis võitu vormistamas koos sõbraga, kes mängis lotovõidus olulist rolli, sest just tema soovitas lotovõitjal, kelle elu oli parasjagu madalseisus, osta lotopileti. "Ära muretse, ostad pileti ja kõik su mured saavad lahenduse,” oli ta öelnud.

Sõber on seni ka ainus, kes mehe võidust teab - oma naisele ega lastele ei ole ta veel oma võidust rääkinud. Võitja peres on kaks last, üks juba täisealine, teine käib algkoolis.

Võitu kontrollis mees müügipunktis väljas oleva info põhjal ning rõõmustas algul, et piletil nurgad täis sai. Kui kõik väljad täis said, oli šokk suur ning mees ei ole võidust seni veel lõpuni aru saanud. Mida ta võidurahaga teeb, ei oska võitja veel öelda – ilmselt investeerib uude eluasemesse ja toetab lapsi.

Lotot on mees mänginud aastaid – nii Bingot kui ka Viking Lottot. Seni suurimaks võiduks oli 500 krooni aastaid tagasi.

Eile ehk päev enne aegumistähtaega vormistati ka Bingo täismängu võit, mis tuli Tammsaare pargi R-kioskist ostetud piletiga. Võitjaks osutus keskealine Tallinna naine, kes sai oma võidust teada tänu sellele, et teda meedia vahendusel taga otsiti.