"Kui meedias on üritatud jätta petlikku muljet, justnagu riigikogu Keskerakonna fraktsioon seisaks üksmeelselt Kadri Simsoni selja taga, siis tegelikkuses ei vasta see tõele, sest Simsoni fraktsiooni esimehena on aktsepteeritud eeskätt austusest Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare autoriteeti," edastas Keskerakonna pressisekretär Taavi Pukk allakirjutanute seisukohad.

"Edgar Savisaare poliitilised kogemused ja oskused on omaette väärtus, mida me peame Keskerakonnas hoidma ja kaitsma, mistõttu näevad 14 allakirjutanud riigikogu liiget Keskerakonna esimehena Edgar Savisaart. Savisaar on Eesti poliitika elav legend, kellele pole meie poliitmaastikul vastast," leiavad 14 riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liiget.

Edgar Savisaarele avaldavad oma kindlameelset toetust järgmised Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liikmed: Jaanus Karilaid, Lauri Laasi, Andrei Novikov, Märt Sults, Viktor Vassiljev, Olga Ivanova, Priit Toobal, Marika Tuus-Laul, Heimar Lenk, Siret Kotka, Peeter Ernits, Erki Savisaar, Dmitri Dmitrijev, Martin Repinski.