Koos sõbratariga Sharm el-Sheikis puhanud Katerina Gjunninen (soomepäraselt Hynninen) rääkis, et vahetas lennupileti endale vaid paar päeva tagasi, kirjutab Iltalehti. Naine otsustas lennata Moskva kaudu, sest see oli odavam. Kui ta poleks valinud odavamat lendu, oleks ta üks 224 hukkunust.

Iltalehtiga rääkis Gjunninen, olles Sharm el-Sheiki lennujaamas. "Me ei läinud lennukisse, sest kolm päeva tagasi otsustasime lennata Moskva, mitte Peterburi kaudu. Nii tuli odavam," rääkis Soome juurtega naine.

Soome perekonnanimega naine ise soome keelt ei räägi, ent tema vanemad elavad Soome linnas Kotkas. "Nad muretsevad väga minu pärast, ema on nutnud terve päeva."

Lennukatastroof on Katerinale mõjunud raskelt. "Ma olen nii väsinud, närvid on täitsa läbi. Ma veel ei adu, et oleksin võinud olla samas lennukis."

Päeval rääkis Gjunninen Vene meediale, et Moskva lendu ootavate reisijate seas paanikat pole, ent valitseb suur teadmatus.

"Edaspidise kohta ei tea me midagi, sest lennufirma poolt pole antud mingit infot. Loodame vaid, et pääseme ruttu koju."