"Elan Alanya peatänava äärses hotellis. Esmaspäeva ja teisipäeva õhtul marssisid tõesti inimesed lippudega tänaval ja skandeerisid midagi kooris. Eriti palju oli neid marssijaid teisipäeva õhtul. Mingit vägivalda mina ei näinud. Akna alt sõitis läbi politsei veekahur ja oli ka politseiautosid ja -busse. Kohalike kommentaar oli, et protesteeritakse sõja vastu, mis kurdidega käib," teatab teine.

"Üht koma teist on ikka lõhutud ja mõned pubid maha põletatud, aga ei midagi hirmsat. Mahapõletatud kohad pole valitud juhuslikult. "Õige hõlma ei hakka keegi" – nagu ikka," räägib kolmas

"Kohalikud kogunevad kõrvaltänavatel suurtes telkides, et saada infot oma sõdurite saatuse kohta mägedes. Protestiavaldused on seotud just sõdurite tapmisega mägedes, kus käib sõda. Esmaspäeval ja teisipäeval kasutati õhtusel ajal veekahureid ja pisargaasi. Päevasel ajal linnas midagi ebatavalist ei kohanud. Poed olid lahti, turism nagu turism ikka. Alanya peatänavast natuke eemal, n-ö ülevalpool on olukord rahulikum. Ise olin Kleopatra rannast umbes 300 meetri kaugusel. Hotelli sisehoovi midagi ebatavalist ei kostunud," lisab neljas.

"Kemeris on olukord rahulik. Õhtustame väljas ja atmosfäär on mõnus. Lippudega autosid on harilikust rohkem liikumas," nendib eestlane Alanyast 180 kilomeetri kaugusel asuvas Kemeris.