Eile kell 14.32 sai häirekeskus teate tulekahjust Põhja-Tallinnas Kopli tänaval. Päästemeeskondade saabudes põles Kopli 6 asuv mahajäetud kahekorruselise puidust hoone teine korrus intensiivselt, sisse oli langenud hoone katus. Päästjad evakueerisid kõrvalasuvast elumajast üheksa inimest, keegi neist viga ei saanud. Paraku said kustutustööde käigus põletushaavu kaks päästjat, teatas Põhja päästekeskuse pressiesindaja.

Põlengu tõttu levis ümbruskonnas palju suitsu, seetõttu soovitas päästeamet hoida läheduses kinni kodude aknad. Samuti oli põlengu ja kustutustööde tõttu häiritud Kopli tänaval ja selle ümbruses liiklus. Päästemeeskonnad kustutasid põlengu kella 18.23ks.

Esialgsetel andmetel sai tulekahju alguse süütamisest, hoone uksed ja aknad olid kinni, põleng sai tõenäoliselt alguse hoone sisehoovist.

Kasutuseta hooned peavad linnapildist kaduma. Uste ja akende sulgemine on ajutine probleemi lahendus. Kasutuseta hooned tuleb kas renoveerida või lammutada. Tegemist on äärmiselt ohtlike objektidega, mis kujutavad ennekõike ohtu neile, kes seal sees viibivad. Antud juhul said kustutustööde käigus põletushaavu kaks päästjat.