"Märk kukkus sellise pauguga, et ma ei taha mõelda, mis oleks võinud juhtuda, kui see oleks tabanud inimest. Heal juhul oleks ta vigaseks jäänud, aga ma usun, et tegelikult oleks see jäänud elu viimaseks külaskäiguks Narva promenaadile.

Tormasin kohe lähedal töötavate ehitajate-restaureerijate juurde, et ehk oskavad nemad midagi seletada või kommenteerida. Mehed teadsid ainult öelda, et see olevat juba kolmas kord, kui see märk niimoodi alla kukub. Märk oli täiesti fikseerimata ja seisis asfaldil selle betoonist jala peal tasakaalus. Proovisin märki tõsta – see oli tõesti raske," lisab foto saatnud lugeja.

Narva linnavalitsus: vandaalid kiskusid märgi maa seest välja

"Kõnesolev teavitusmärk oli paigaldatud kõikide reeglite kohaselt promenaadi projekti raames, kuid vandalismi käigus oli ta maa seest välja kistud ja jõekaldale visatud. Keegi püstitas märgi oma initsiatiivil, linnaga kooskõlastamata uuesti teele, mida kindlasti poleks tohtinud teha. Lähiajal paigaldab linn märgi turvaliselt kinnitatuna ettenähtud kohale tagasi.

Meil on juhtunu pärast väga kahju. Kahjuks puudub promenaadil ööpäevaringne valve ning linnal ei ole alati võimalik soovimatule tegevusele koheselt reageerida," kommenteerib juhtunut Narva linna arenduse ja ökonoomika ameti direktor Georgi Ignatov.