„Meie kliendid jõudsid Tuneesiast tagasi 12. juunil,“ sõnas ta ja lisas, et Novatours jälgib olukorda pingsalt plaanib lähiajal kindlasti antud sihtkoha sügisesed reisiplaanid üle vaadata.

Suvel rohkem reise Novatoursil plaanitud polnud, nende jaoks on Tuneesia-hooaeg läbi. Praegu on riigis juba üle 40 kraadi sooja ja Riisbergi sõnul ei saadaks suveks enam gruppe kokku.

„Taunime igasugust vaenutegevust ja terrorismi. Novatours avaldab sügavat kaastunnet terrorirünnaku ohvritele ja nende lähedastele,“ sõnas Riisberg, kelle sõnul on nad oma kohapeal olevate välispartneritega ühenduses ning ootavad välisministeeriumi ametlikku ülevaadet.

Reisifirma Estravel ei olnud tööpäeva ajal võimeline juhtunut ühelgi viisil kommenteerima. GoAdventure küll reklaamib oma kodulehel Sousse’i linna, kus terroriakt aset leidis, kuid reise sinna ei korralda. Reisikorraldaja Fromte Traveli kontoris, mis on veebikülje turismiweb.ee otsingu järgi ainus reisikorraldaja, kes septembri lõpus tahab inimesi Sousse’i sõidutada, vastas automaatvastaja päeval kell kell kolm, et kedagi pole kontoris.

Wikitraveli järgi on parim aeg Tuneesiasse reisimiseks sügis ja kevad.