"See ei ole esimene rünnak riigis ja seetõttu valmisolek selliste asjadega tegelemiseks on päris suur," kommenteeris Hanso.

"Relvastatud patrullimine tänavatel on saanud tavaliseks asjaks peale rünnakuid Pariisis. Kolmekesi koos liikuvad relvastatud sõdurid patrullivad gruppides linnade tänavaid."

Strasbourgis Euroopa Nõukogu parlamentaarses assamblees töövisiidil viibiv Hanso on mures toimuva pärast, kuid toonitab samas, et see pole tegelikult midagi uut.

"See on traagiline, et terrorism ja neid toetavad jõud on suutnud nii osavalt meie ühiskondadesse peita. Loomulikult Prantsusmaa ja Euroopa on siin üks asi, aga Tuneesias ei ole selline rünnak ju samuti esmakordne."

"Siin taga on ikkagi laiem organiseeritus ja koordinatsioon, mis teeb selle muidugi luureteenistuste ja julgeolekuteenistuste eriti muret tekitavaks. Võib arvata, et tegu ei ole üksiküritajatega," ütles Hanso.

Tänase päeva jooksul on toimunud kolm terrorirünnakut. Neist Esimene leidis aset Prantsusmaal, kus rünnati tehast, teie toimus Tuneesias, kus rünnati kuurorti hotelli ning kolmas Kuveidis, kus rünnati mošeed.