Mispärast täpsemalt videos oleval autoomanikul rattad lukku pandi, ei soovinud OÜ Citypark Eesti juhatuse liige Margus Risti täpsemalt kommenteerida. Küll aga seisab Citypark OÜ parkimistingimustes, et parklaoperaatoril on õigus sõidukit kuni parkimistasu, leppetrahvi, teisaldamiskulude või muude sarnaste tasude maksmiseni kinni pidada.

Delfi lugeja kirjeldab olukorda järgmiselt: "Cityparki tüübid panid autole lukud peale, samal ajal tuli omanik poest välja. Väike rüselus lõppes sellega, et omanik vedeleb asfaldil ja Citypark töötaja istub tal kukil..."

Väidetavalt agressiivselt käitunud mehe nimi on Delfi toimetusele teada ning tegemist on Magistrali keskuse töötajaga. Mehe sõnul peaks tal olema parkimiskaart, mis annab töötajale õiguse tasuta parkimiseks antud alal. Kuna parkimiskaart jäi mehe vanasse autosse, on ta saanud korduvalt parkimistrahve ning samuti on ta oma murega pöörunud ka Cityparki juhtkonna poole, kust tal lubati trahvid tühistada. Mehe sõnul käitusid Cityparki töötajad mehega eile kui korduvalt reegleid rikkunud isikuga ning ei vaevunud kuulama tema selgitusi. Kui mees soovis korduvalt oma autosse istuda ning nõudis selgitusi parklatöötajate käitumisele, muutus sõnavahetus rüseluseks. Mehe sõnul tõugati teda vähemalt neli korda ning lasti pipragaasi. "Õnneks olin kiire ja mulle lasti gaasi jopesse, muidu oleksin näkku saanud," ütles ta, ja lisas, et karjus mitmeid kordi "appi". Kuna mees oli enda sõnul šokis, ei mäleta ta kõiki detaile päris täpselt. Magistrali keskuse töötaja kavatseb teha politseile avalduse Cityparki töötajate vägivaldse käitumise kohta.

Citypark OÜ juhatuse liige Margus Risti ütles Delfile, et Citypark OÜ töötaja täitis kõnealuses parklas talle usaldatud tööülesandeid ning rüselus sai alguse mehe tööülesannete täitmist takistama tulnud meeskodanikust, kes hakkas Citypark OÜ töötajat valimatult vene keeles sõimama paljudele hästi tuntud roppu sõnavara kasutades. "Verbaalne vägivald meie töötaja suhtes kulmineerus ühel hetkel füüsilise vägivallaga, mille käigus löödi meie töötaja muuhulgas pikali ja tekitati talle valu. Õnneks viibisid juhuslikult parklas kontrolöri kolleegid, kes püüdsid nähtud vägivalda lõpetada oma sekkumisega. Kuna kodanik näitas edasi agressiisvust, siis tuli teda füüsiliselt kinni hoida. Üks Cityparki töötajatest helistas politseisse, kelle tulekul kodanik lõpuks rahunes." Risti leiab, et mis tahes põhjusel toimunud ja ka edaspidi võimalikud füüsilised rünnakud nende töötajate suhtes on täiesti lubamatud ja neile reageeritakse alati Eesti õigusruumi raames.

Politsei sai üleeile lõunal kella 13.30 ajal väljakutse Tallinnas Sõpruse puiesteel asuva Magistrali keskuse parklasse, kus oli tekkinud konflikt autoomaniku ja eraparkla töötajate vahel. Esialgse info kohaselt olid eraparkla töötajad paigaldanud ühele parkimistingimusi rikkunud juhi auto rehvidele lukud, takistamaks viimase lahkumist. Seda nägi pealt ning parklatöötajate tegutsemisesse sekkus autoomanik. Seepeale tekkis osapoolte vahel konflikt ning võis tekkida rüselus. Politsei vestles kõigi osapooltega, samuti võeti ütlusi mitmelt juhtunu pealnägijalt, vahendab politsei- ja piirivalveameti põhja prefektuur. Kas keegi sai konflikti käigus ka haiget või viga, see on hetkel selgitamisel, nii nagu ülejäänudki juhtunu täpsemad asjaolud. Politsei sõnul ei ole iseenesest selline auto "lukustamine" kuidagi vastuolus seadusega ning eraparkla töötajad on erinevatel põhjuselt sunnitud seda aeg-ajalt kasutama.