1947. aasta sündinud Sild on EKRE fraktsiooni vanim liige ning juhib erakonna Võrumaa ringkonda. Sild on n-ö välja kasvanud kunagisest Rahvaliidust ning enne erakonna nimevahetust 2012. aastal oli ta ka selle aseesimees. EKRE loomisel 2014. aastal valiti Sild kohe ka erakonna juhatusse.

Sillal on tegelikutl selja taga pikk kandideerimise kogemus. Ta on kandideerinud aastatel 1996, 1999, 2002, 2005 ja 2009 kohalike omavalitsuste valimistel erinevate parteide ja liitude nimekirjas. Ta on kuulunud ka Lasva valla volikogusse. Samuti on ta võtnud osa riigikogu valimistest alatest 1995. aastast. Kõige parem häältesaak oli tal 2003. aasta riigikogu valimistel, kui toona Rahvaliidu ridades kandideerinud Sild sai 975 häält.

Vastse riigikogulase kohta avalikest andmetest siiski väga palju materjali ei leia. On teada, et Sillal on olemas kõrgem haridus ning et viimastel aastatel on ta nautinud pensionipõlve. Kui Võrumaa Teataja küsis tänavu aprillis seal piirkonnas kandideerinud poliitikutelt oma edasiste plaanide kohta, siis Sild ajalehele ei vastanud.

2012. aastal andis Sild aga Võrumaa Teatajale intervjuu, kus rääkis toona rahvaliitlasena eelseisvatest valimistest ja erakonnas toimuvast. Näiteks ütles Sild, et endine põllumajandusminister Ester Tuiksoo tegi viimase momendini nägu, et on erakonnaga, aga lahkus järsku Keskerakonda.

"Kaks päeva enne seda, kui saime ajakirjanduse vahendusel teada, et ta on Keskerakonnaga liitunud, rääkis ta meile muinasjuttu, kuidas me kõik koos Rahvaliiduga edasi läheme. Aga siis oli läinud. Mina nimetan sellist käitumist reetmiseks," rääkis Sild toona.

Sild kogus riigikogu valimistel 523 häält ning sai tänu heale kohale üldnimekirjas kompensatsioonimandaadi.