3.märtsil ilmus Delfis fotouudis sellest, et Eerik-Niiles Kross oli Reformierakonna koosolekule ilmunud Prantsusmaa numbrimärki kandva Land Roveriga, mis väidetavalt kuulub tema naisele. Kross lubas naisele survet avalda, samuti on seadusega ette nähtud, et välismaalt ostetud auto tuleb ümber registreerida viie päeva jooksul. 20. märtsil märkas tähelepanelik Delfi lugeja sama autot Tallinnas Pärnu maanteel keelumärgi all, Prantsusmaa numbrimärk jätkuvalt küljes.

Eerik-Niiles Kross tundis heameelt, et Delfi toimetus tema naise auto numbrimärgi vastu endiselt huvi tunneb ning lubas järgmisel nädalal numbrimärgi vahetamisega tegelema hakata. "Esmaspäeval veel ei saa, siis on esimene riigikogu istung, aga näiteks teisipäeval," lubas Kross, "esmalt tuleb valitsus kokku panna, siis saab autoga tegelema hakata."

Reformierakonna ridades valimistel Mustamäel ja Nõmmel 1944 häält korjanud ja riigikokku pääsenud Eerik-Niiles Kross saabus 2. märtsil erakonna juhatuse koosolekule Land Roveriga, mis oli oma numbrimärgi saanud Prantsusmaalt.

3. märtsil Delfile antud intervjuus rääkis Eerik-Niiles Kross, et auto kuulub tema naisele ning kuna see on äsja Prantsusmaalt ostetud, siis pole veel jõutud autot ümber registreerida ja seeläbi numbrimärki ära vahetada.