"Vagu, mida olen ajanud, ja mille juurde tahan jääda, on suuresti seotud ühiskonna nõrgematega," alustab Pikhof videopöördumist.

Ta leiab, et ühiskonnas on liialt palju vaesust, perspektiivitust ja vägivalda. Siinkohal saab tema sõnul riik toetuste ja fondide näol appi tulla.

"Elukaare kahe otsa vahele jääb mustmiljon probleemi: olgu selleks siis tervishoid või töine vaesus. Inimene võib küll hommikust õhtuni tööl käia, kuid ikka vaesuses olla. Palgalõhed on meil arutulut suured. Mida siis teha?" küsis Pikhof.

Vaata videost, kuidas kavatseb SDE lahendada eelmainitud murekohti ning mille eest lubab Pikhofi seista, kui teda taas Riigikokku valitakse. 

Delfi TV toob valimiste eel teieni rubriigi "Vaba mikrofon", kus riigikokku kandideerijad said tulla ja rääkida kolme minuti jooksul, mis just neile oluline on ning mida nad riigikogulasena muuta või saavutada tahavad. Teisisõnu - miks me just neid peaks valima. Küsimusi ette ei antud ning inimesed said rääkida just seda, mis hingel oli!

"Vaba mikrofoni" videoid avaldatakse alates jaanuari viimasest nädalast kuni valimisteni! Kõiki videoid saad vaadata Delfi TV-st!