Kui viin ja õlu oleks tasuta, siis oleks poed kogu aeg joodikuid täis.
---
Ma arvan, et kõik läheb siin ilmas teistsuguseks, kui üks päev hakkavad surnud rääkima – rääkima elust seal teises ilmas. Võib-olla seal ongi paradiis ja siis pole ju mõtet siin üldse vireleda.
---
Kui kuskil poes tarkust müüdaks, siis oleks seal üle mõistuse pikk järjekord – kõik tahavad asjadele rohkem pihta saada.
---
Enamus inimesi on sündides väga rumalad ja elu on liiga lühike, et seda rasket olukorda parandada.
---
Võiks olla nii, et kui kaks võõrast inimest – naine ja mees – satuvad ühte ruumi ning nad on teineneteise jaoks loodud, siis hakkavad mõlemal näiteks telefonid ühtemoodi helisema. Siis nad saaks kohe aru, et tuleb kokku kolida ja õnnelikult elama hakata.
---
Kepikõnd on nagu rahvatants – teisi natuke imelik ja piinlik vaadata, aga ise teha väga mõnus!
---
Kes teisele halba tahab, see on paha inimene. Aga kui ta tahab halba väga paljudele korraga, siis ta mõtleb suurelt.
---
Ükskord sai üks poiss koolitunnistuse ja läks keksides ja tiireldes kodu poole, samal ajal luges ta oma tunnistust ja seal oli muudkui üks-kaks-kolm kaks-kaks-kolm. Kodus sai ta arvatavasti aru, et oli valsi leiutanud. Ta oli vist Strauss.
---
Mõni, kes on hirmus vana, võib ikka haigutada igavusest, kui loeb ajalooõpikuid – ta teab juba niigi kõike.
---
Kõigepealt tahtsin ma saada maailmakuulsaks teadlaseks, sest mulle kukkus mitu korda õun pähe õunapuu otsast. Aga siis kukkusin ma ise puu otsast alla ja peale seda tahan saada arstiks, kes aitab viga saanud inimesi.
---
Mõni peab istuma vangis, mõni peab lehmi, mõni peab viisi – igalühel on oma kohustused ja elusaatus.