Inimesed peavad õppima ja koolis käima selleks, et kui nad suureks saavad ja hakkavad tööl käima, et siis ei paistaks välja, kui rumalad nad tegelikult on.
---
Võõrkeeli peab juba sellepärast õppima, et kui kogu maailm hakkab su peale karjuma, siis sa saad aru, mis neil viga on.
---
Aga kui Juku liiga palju õpib – nii palju, et lõpuks teab veel vähem kui alguses, siis Juhanil võib see elamine ikka jube raske olla küll.
---
See "ega kool lolli riku" on nii imelik ütlemine, et ma ei saa sellest aru, aga tundub, et see on õige.
---
Viisakas on see, kellel on kõik viisad olemas – ta võib minna, kuhu tahab, kasvõi kuu peale.
---
Mul on tunne, et mõnes koolis õpetatakse lolluseid – inimene ei saa ju kohe sündides nii loll olla?
---
Prantsuse keeles peab R-i põristama ja läbi nina rääkima vist sellepärast, et muidu ei saaks keegi aru, mis keel see on.
---
Kes on õnnelik? Õnnelikud on need, kes muudkui mõnulevad ja naudivad ning leidub veel keegi, kes ei saa aru, et neil on niigi hea ja maksab selle kõige eest veel raha!
---
Veeuputus korraldati selleks, et näha, kas inimesed löövad kõigele käega, kui enam maapinda pole olemas.
---
Jumal korraldas veeuputuse selleks, et muidu ei võetud teda tõsiselt.
---
Kui ma ükskord olen ka kortsus vana mutt, siis saan aru, kui ilus see noorus tegelikult on.
---
Olen tähele pannud, et algul on nad kurjade-hapude nägudega, närvilised, siis muutuvad lõbusaks ja lahkeks ning lõpus magavad kui surnud. Ja järgmisel hommikul on näod neil veel kurjemad ja hapumad. (joodikutest ja viinajoomisest ning pohmellist)
---
Voorusevöö on selline vöö, et paned selle ümber ja saad olla vooruslik – püksid ei vaju alla ja kleit ei lenda suure tuulega üle pea.
---
Kui tahate rikkaks saada, siis peab raha ainult vastu võtma – kellelegi seda anda ei tohi, muidu jääte ise kerjuseks ja hoopis keegi teine saab rikkaks.
---
Paljud inimesed tahaks peegli puruks virutada, sest sealt vaatab neile vastu keegi teine, kes on nii nõme, vana ja kole.
---
Nii kui kooli lähed, kohe hakatakse ahistama: 9 kuud pead koolis käima ja ainult 3 saab puhata!
---
Inimesed peaksid ära õppima selle, et kui neil on paha tuju, siis tuleb magada ja üleval võib olla ainult hea tujuga; enne ei tohiks ülesse ärgata kui paha tuju on mööda läinud; ja nii kui tuju pahaks läheb – kohe voodisse! Siis me ei aja üksteist närvi. Kui inimene magab, siis on ta kui surnu ja tema juba elavaid ei häiri, olgu tal või paha tuju.
---
Kui sa ei tea, mida sa teistele öelda tahad, aga ikka tahad öelda, siis hakataksegi luuletama. Aga tihti ei saa ikkagi keegi midagi aru.
---
Mõni on nii igav, et otsa vaadates ajab une peale.