Pange siis ometi korralikud tugevad nagid! Selge see, et kui naisterahvas oma koti ja talvemantli plastikust nagi otsa riputab, on see katki nagu naksti. Kindlasti on olemas nagid, mida lihtsa kruvimisega varastada ei saa. Tualettpaberit, seepi ja vett varastatakse ju ka, aga nendega suudetakse WC-d kenasti varustada.

Ei ole vastikumat asja kui üritada tualetis hakkama saada nii, et kott on käes ja paks jope seljas. Põrandad on enamasti sellised, et sinna ei kannata midagi panna.

Ehitage siis WC-sse riiul sisse! Peidetud kruvidega. Või pange kruvidele krohvi peale. No mingi võimalus peaks olema, kui vähegi inimeste peale mõelda.

Avalikud WC-d on niikuinii kõik tasulised. Selle raha eest eeldaks, et nagi on ikka olemas. Kohvikud võks ka siis toitudele ja jookidele panna nagimaksu otsa, kui muidu raha ei jätku.

Siia lõppu üks tragikoomiline juhtum, kus külmal talvel olin mitme kihi riiete alla pannud bodi. Naised teavad küll, mis see on. Meestele selgituseks, et tegemist on pesuesemega, mis näeb välja nagu trikoo. Tavaliselt käivad need alt lahti, aga minu oma ei käinud kusagilt lahti.

Hea soe oli linnas käia, aga kui siis tuli vajadus avalikku WC-d kasutada, sain aru, mis plindris ma olen. Pidin ennast põhimõtteliselt alasti võtma ja kõik need seljast võetud riided ju kusagile panema! Vaat bodi ei kanna ma sellest ajast saadik kunagi.