E-valimiste vastaste peamised argumendid on rahvusvaheliste ekspertide poolt välja toodud väidetavad turvaaugud ning tõik, et mitte kusagil mujal maailmas pole e-valimisi kasutusele võetud. Paljud inimesed on skeptilised kõige suhtes, mis puudutab tänapäevast infotehnoloogiat ning leiavad, et arvutiga saab niikuinii "igasugu imetrikke" teha ja keegi seda pärast tuvastada ei suuda.

E-valimiste pooldajad juhivad tähelepanu tõsiasjale, et valimisi kritiseerivad eksperdid ilmuvad reeglina kui imeväel välja alles vahetult enne valimisi ning avaldavad oma segase sisuga uurimistöid justkui kampaaniakorras, mis näitavat, et tegu pole tõsiseltvõetavate teadlastega. E-valimiste usaldajate peamine argument on see, et lõpuks taandub pettuse võimalikkus ikkagi valimiste korraldajate aususele ning mõnes mõttes on paberhääletuse tulemusi veel lihtsam võltsida.

Leidub nii neid, kes ütlevad, et e-valimiste ärajäämise korral nemad enam valima ei lähe, kui ka neid, kes arvavad, et nii laiskadel inimestel ei tohikski valimisõigust olla.