Lugejate sõnul oli rongijaama ametlikes sõiduplaanides endiselt kirjas vana aeg, ning uudis sõiduplaani muutmise kohta polnud isegi Elroni esilehel. Mõned vaevu rongile jõudnud inimesed küsisid vagunisaatjalt, milles asi, ning said vastuseks, et tegu on ajutise muutusega, mis kestab aprilli lõpuni.

Praeguse info järgi lahkub hommikune rong Tartust Tallinnasse kell 6.36 kuni 29. aprillini, pärast mida taastub harjumuspärane väljumisaeg: 6.56.

Kommenteerib Elroni müügi- ja arendusjuht Norbert Kaareste:

"Esmalt vabandan kõigi reisijate ees, kellele täna varahommikul 20 minutit enne tavapärast aega väljunud Tartu-Tallinn rong halva üllatusena tuli.

Me jõudsime küll suurele osale reisijaist muudatusest eelmise nädala lõpus teada anda ― tegime seda oma kodulehe, rongipeatuste infostendide ja Tallinna ning Tartu infokassade kaudu. Samuti võtsime ühendust nende klientidega, kes olid piletit ostes meile oma e-maili jätnud. Iga reisijani me kahjuks ei jõudnud.

Muudatus toimus seoses rahvusvahelise reisirongi ajutise sõiduplaani muudatusega, mistõttu on ajavahemikus 12.-29. aprill ka kahe Elroni reisi väljumiskellajad muutunud: Tartu-Tallinn ja Aegviidu-Tallinn varahommikused rongid väljuvad tavapärasest 15-20 minutit varem, vastavalt siis kell 6:36 ja 7:34."