Vinokurov lisas postitusele ruumid Doždile rentinud firma Mjasnitskaja 35 kirja koopia. Selles on öeldud, et pärast praeguse rendilepingu lõppemist (20. juuni 2014) ei kavatse firma telekanaliga lepingut pikendada, vahendab Lenta.ru.

Kolmapäeval kirjutas Doždi võimalikust väljatõstmisest Gazeta.ru. Allikad kinnitasid, et Doždi ruumid Krasnõi Oktjabris saab omale telekanal Lifenews.

Vinokurovi sõnul loodab Dožd siiski veel rendilepingut Mjasnitskaja 35-ga pikendada. Kolimine oli Doždi juhtkonna plaanides, kuid see oleks pidanud toimuma seoses Krasnõi Oktjabri renoveerimisega, mitte varem kui 2-3 aasta pärast.

Selle aasta veebruaris oli Dožd tegevuse lõpetamise äärel seoses kanali eemaldamisega Venemaa juhtivate kaabel- ja satelliittelevisioonioperaatorite pakettidest. See oli seotud Doždi läbi viidud küsitlusega, kus uuriti, kas Leningradi blokaadi ajal oleks pidanud linna sakslastele loovutama, et säästa inimelusid. Kanali juhtkond vabandas küsitluse eest, kuid operaatorid jätkasid Doždi väljalülitamist.