Põhja Ringkonnaprokuratuur esitas Petrosele süüdistuse suures koguses marihuaana ebaseaduslikus käitlemises ja väikeses koguses marihuaana müümises alaealisele, teatas Põhja ringkonnaprokuratuur.

Mullu suve lõpus laekus tähelepanelikult kodanikult politseile kaebus, et Lasnamäel tühermaal müüb vanem meesterahvas inimestele ilmselt narkootikume.

Põhja Prefektuur kontrollis infot ja pidas kahtlustatavana kinni 71-aastase Petrose, kelle juurest leiti ja võeti ära pappkarp 45 minigripp kilekotiga, mis sisaldasid kokku enam kui 25 grammi marihuaanat.

Petrose kodust leiti köögipliidi alla peidetult ligi 3600 eurot narkootikumide müügist saadud sularaha ja 300 kasutamata minigripp kilekotti, mille Petros oli ostnud kanepi pakendamiseks.

Kohtus selgitas Petros, et hakkas pärast eelmist kohtuotsust uuesti kanepi müümisega tegelema vanaduspensionile lisa teenimiseks. Ta sai tuvastamata varustajalt edasimüügiks korraga 50 grammi kanepit, mis oli pakendatud ühegrammisteks doosideks.

Petros pakendas kanepi kodus klientide soove arvestades ümber poolegrammisteks doosideks ja müüs erinevatele inimestele maha. Menetluse käigus tuvastati, et Petros müüs narkootikume korduvalt ka alaealisele isikule.