Juhtkond jälgib olukorda ja arutab võimalikke lahendusi, kuidas tagada patsientide maksimaalne turvalisus ja heaolu. Samuti tehakse koostööd politseiga, et välja selgitada täiendavad asjaolud, teatas Sihtasutus PJV Hooldusravi.

Facebookis levis koos peksmissüüdistusega neli fotot kahest patsiendist. Üks patsientidest saabus Keila haiglasse 6. veebruaril ning tema haigusloos on kirjas, et tal olid juba saabudes verevalumid.

Teine patsient ei oska öelda, kuidas ta käevigastuse sai. Ta ei suuda meenutada, kas tegemist võis olla õnnetusega või millegi muuga.

Õdede ja hooldajate seletuskirjade järgi joomingut ega peksmist ei toimunud, aga haigla juhtkond suhtub patsiendi perekonnalt saadud infosse väga tõsiselt ning uurib olukorda teravdatud tähelepanuga.

“Jälgime olukorda ja rakendame täiendavaid abinõusid, et oleks edaspidi võimalik audiovisuaalselt kontrollida toimunut. Mistahes patsiendi väärkohtlemine on lubamatu. Meie eesmärk on, et kõiki patsiente koheldakse hästi ning nende turvalisus ja heaolu on tagatud“ kommenteeris SA PJV Hooldusravi juhatuse liige Rasmus Vesiloo.