„Nad kuulasid mind üle ja peksid igapäevaselt,“ ütles Bulatov. Ta kinnitab, et talt küsiti pidevalt, kes finantseerib Automaidani liikumist, vahendab Leedu Delfi.

Bulatovi sõnul rääkisid teda röövinud inimesed vene keeles ning ta arvab, et see oli Vene eriteenistus.

„Ma tulin mõttele, et see on Vene eriteenistus. Rääkisid vene keeles aktsendiga. Nii nagu mind peksti, piinati, nii võivad teha ainult professionaalid,“ ütles Bulatov. „Ma tahan rõhutada, et see on ainult minu arvamus,“ lisas ta.

35-aastane Bulatov on tuntud Automaidani juhina. See liikumine korraldas autodega meeleavaldusi Ukraina presidendi Viktor Janukovõtši luksusliku residentsi juures Kiievi lähistel.

Jaanuari lõpus kadus Bulatov mitmeks päevaks. Ainsas Ukrainas antud intervjuus ütles ta, et röövijad sidusid tal silmad kinni, piinasid teda ja jätsid lõpuks metsa maha.

Bulatovit Vilniuses ravivad arstid on tuvastanud mitmeid vigastusi: haav kõrvalesta välisosal osalise defektiga; haav vasakul põsel; mitmed peksmise jäljed, eriti seljal, kätel, näol ja kaelal; kajustatud on mõlemad käelabad; kindlaks on tehtud kehvveresuse märgid.