Hollande'i väidetavat armuafääri puudutav skandaal võttis nädalavahetusel karmima pöörde, kui ilmusid päevalgele teated, et väidetavad kõrvalehüpped leidsid aset Pariisi korteris, mille omanik on seotud Korsika maffiaga, vahendab The Local.

Presidendi residentsist Élysée paleest mitte kaugel 8. linnaosas Rue du Cirque'il asuva korteri andis Hollande'i ja Gayet' käsutusse väidetavalt naine, kes oli abielus hiljuti tapetud Korsika mafioosoga ning kes on varem olnud abielus ka Michel Ferracciga, kellel on samuti olnud väidetavaid sidemeid Korsika maffiaga, teatas ajaleht Le Monde.

Farracci nimi on selle aadressi postkastil ja telefoniraamatus selle aadressi juures, kuid intervjuus Le Monde'ile väitis ta, et ei ole seal kunagi elanud. Selgub, et tegelikult kuulub korter Ferracci endisele naisele, näitlejannale ja Gayet' sõbrannale Emmanuelle Hauckile, kes rendib ruume kinnisvaraagentuuri kaudu välja.

Kollane nädalaleht Closer kirjutas reedel, et Hollande'i ja Gayet' suhe on tõeline kirg, mis on nende elud pahupidi pööranud ning paneb neid võtma hullumeelseid riske.