Kesklinna linnaosavanem Mihhail Korb teatas täna, et lähiajal kästakse Suur-Karja tänaval asuval Nimeta Baaril ja Shootersil oma uksed varem sulgeda, kuna kohalikud elanikud kaebavad lärmi üle.

„Oleme nendest probleemidest kuulnud üksnes ajakirjanduse vahendusel. Shootersis pole kolme ja poole aastase tegevuse jooksul linnavalitsus ega politsei kordagi fikseerinud müra probleemi,“ kommenteeris Shootersi üks omanikest Endrik Eller Delfile.

„Meile tundub, et praegu räägitakse eelkõige mürast, mis tuleb tänavalt. Ja arvestades, et selles piirkonnas tegutseb umbes 20 baari ja mitmed ööklubid, seega vaevalt et kahe baari lahtiolekuaegade muutmisel tänaval olukord paraneb,“ lisas ta.

„Kui inimesed on baaris, siis nad väljas müra ei tekita. Kui mõned baarid sulgeda, siis tänavatel olevate inimeste hulk pigem suureneb kui väheneb,“ ütles Eller.

Seda, kui palju lahtiolekuaegu kärpida soovitakse, ei ole Elleri sõnul neile teatatud. „Meiega pole linnavalitsus sellel teemal ühendust võtnud. Sisulise probleemiga ei ole kogu selle aja jooksul tegeletud, pole tulnud etteheiteid ega ettepanekuid,“ jätkas ta.

Eller lubas, et kui Shootersini peaks linna plaani kohta mingi ametlik dokument jõudma, siis sellega kindlasti tutvutakse ning kui nõudmised tunduvad ebaõiglased, siis võetakse selle osas ka midagi ette.