Esmaspäeva õhtul Hollandi televisioonis eetris olnud jutusaates „Knevel & van den Brink“ rääkis Dijsselbloem Junckerist vähe ja möödaminnes, kuid tema arvamus Luksemburgi kauaaegsest peaministrist oli üsna selge, vahendab ajaleht Luxemburger Wort.

Ühe televaataja küsimusele, kas eurogrupi kohtumistel ei tohi enam suitsetada ega juua, vastas Dijsselbloem: „See on alati keelatud olnud. Ainult eelmine eesistuja ei pidanud sellest kinni.“

Küsimusele, kas mõni poliitik on kohtumistel mõnikord purjus olnud, vastas Dijsselbloem naeratades: „Ma olen seal ainult kaks kuud olnud, aga ma ei ole märganud, et kellegi töö oleks takistatud olnud.“

Dijsselbloem kritiseeris ka pangakriisi sattunud Küprose päästeplaani, mille Juncker 2013. aasta märtsis välja töötas. „See oli esimene kord, kui kokkulepe sõlmiti ilma minu osavõtuta. Seetõttu on selles lüngad,“ ütles Dijsselbloem.

Hollandi meedias hinnati Dijsselbloemi esinemist kättemaksuna selle eest, et Juncker Küprose küsimuses nii kiiresti reageeris. Dijsselbloemi avaldusi seostatakse sellega, et Juncker võib olla Euroopa Rahvapartei kandidaat Euroopa Komisjoni presidendi kohale.